Hinnasto

HINNASTO

1 krt tutustuminen 10€, kertakäynti tutustumisen jälkeen 20€ (tutustumiset info@mojotraining.fi kautta, jotta voit hyödyntää tutustumisedun)
5 krt 89€ (voimassa 7 viikkoa, sis jäsenedut)  
10 krt 159€ (voimassa 12 viikkoa, sis jäsenedut)
1 kk rajaton kortti 139€ (sis jäsenedut)

MOJON väki suosittelee kuukausikorttia, jos treenaat vähintään 2 tai 3 kertaa viikossa.

Omatoimiharjoittelu (sis jäsenedut, toimii tuntien ulkopuolella) 35€/kk

Yksityisvalmennus oman valmentajan kanssa (sisältää jäsenedut)

5 krt 475€ (95e/krt)
3 kk 1 x vko  360€/kk = 1080€/paketti
6 kk 1 x vko  320€/kk = 1920€/paketti

Ruokavalio 89€

JÄSENyys

Salimme on avoinna jäsenille klo 6-24. Ulko-oven ollessa lukossa, tarvitset sisäänpääsyä varten koodin. Olethan yhteydessä info@mojotraining.fi jos sinulla on voimassa oleva jäsenyys ja kaipaat tämän hetkistä koodia itsellesi! Respa on auki Ti ja To klo 15-17:30 tai erikseen sovittuna ajankohtana!

jäsenedut

Meille jokainen asiakas on tärkeä, jonka vuoksi palvelumme ovat saatavilla kaikille jäsenillemme. MOJO-jäsenenä (5 ja 10-kerran kortit, kk-jäsenyys ja omatoimi) sinulle sisältyy salin peruspalveluiden lisäksi ekslusiiviset edut! Puls Nutritionin juomalaitteesta saat kaikki treenijuomat suoraan sheikkeriin ennen treeniä, sen aikana ja jälkeen. Jäsenillämme on käytössään myös palautumishuone, josta löytyy 4 kpl Cloudboots palautumishousuja. Palvelua voi hyödyntää ennen treeniä, sekä sen jälkeen. Jäsenenä pääset myös hyödyntämään yhteistyökumppaneidemme huikeita etukoodeja: Salomon, Bär Bar Turku, Cloudboots, Puls Nutrition, Vitafin vitamiinit, RDX.

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme asiaan pikimmiten.
Hups! Jotain meni pieleen. Yritäpä uudelleen!

Seuraa meitä