Tilat

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi olemme panostaneet yleisiin tiloihin ja toimintoihin.

Tilat

Meiltä löydät kaksi erillistä treenisalia, jotka on varusteltu monipuolisesti laadukkailla välineillä. Tilat voi yhdistää, tai jakaa erillisellä tilanjakajalla.

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi olemme panostaneet yleisiin tiloihin ja toimintoihin. Tiloistamme löytyy pukuhuoneet ja suihkut miehille ja naisille, WC-tilat, sekä erillinen lastenhoitotila. Asiakkaiden käytössä on keittiö, josta löytyy mikro ja jääkaappi. Asiakkaiden vapaassa käytössä on myös lounge-tila, sekä palautumishuone.

Palautumishuoneessa voit venytellä rauhassa, tai nauttia Cloudboots-palautumishousuista, joka on loistava apuväline palautumiseen, rentoutumiseen ja turvotuksen poistamiseen. Palautumishousuja meiltä löytyy yhteensä 4 kpl.

Välineet

Treeneissä välineinä käytämme kuminauhoja, kahvakuulia, kelkkoja, TRX-nauhoja, tankoja, levypainoja, käsipainoja, voimapalloja, juoksumattoa, Wattbikea, tai Assaultbikea.

Aukioloajat

Salimme on avoinna jäsenille klo 6-24. Ulko-oven ollessa lukossa, tarvitset sisäänpääsyä varten koodin. Olethan yhteydessä info@mojotraining.fi jos sinulla on voimassa oleva jäsenyys ja kaipaat tämän hetkistä koodia itsellesi! Respa on auki Ti ja To klo 15-17:30 tai erikseen sovittuna ajankohtana!

Tilojen Vuokraus

Vuokraamme tiloja myös koulutustilaisuuksiin ja ulkopuolisille valmentajille. Voit kysyä lisää s-postilla info@mojotraining.fi tai soittamalla meille!

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme asiaan pikimmiten.
Hups! Jotain meni pieleen. Yritäpä uudelleen!

Seuraa meitä