Ideologia

MOJOlla uskotaan vakaasti liikkumisen riemun kuuluvan ihan kaikille - oma lähtötaso ja tavoitteet yksilöllisesti huomioiden.

liikkumisen riemu kuulu ihan kaikille

MOJOlla uskotaan vakaasti liikkumisen riemun kuuluvan ihan kaikille - oma lähtötaso ja tavoitteet yksilöllisesti huomioiden. Meiltä löytyykin monipuolisia treenejä kaiken tasoisille liikkujille, joissa ammattivalmentajat pitävät huolen siitä, että treenisi ovat mielekkäitä, kaikilla osa-alueilla kehittäviä sekä turvallisia. Tule siis treenaamaan juuri sinun kehosi ehdoilla, ei kustannuksella! 

Me MOJOlla haluamme madaltaa tavallisen ihmisen kynnystä liikkumiseen niin, että kiireisimpienkin ruuhkavuosien keskellä juuri sinulla on mahdollisuus luoda arkeen toimivia rutiineja ilman liiallisia paineita tai ruuvin kiristelyä! Uskomme siis olevamme vastaus juuri tämän päivän hektisiin tarpeisiin.

Olemme täyden palvelun toiminnallinen sali, sillä saman katon alta löydät niin treeniin, hierontaan, palautumiseen, kuin ravintoonkin liittyvät palvelut. Haluamme pitää sinusta aidosti huolta silloin ja siten kuin sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme asiaan pikimmiten.
Hups! Jotain meni pieleen. Yritäpä uudelleen!

Seuraa meitä