MOJO Äiti-vauva + raskaus

Äiti-vauva tunnit on luotu mahdollistamaan äitien hyvinvointi myös lapsiarjen keskellä.

MOJO Äiti-vauva + raskaus

Äiti-vauva tunnit on luotu mahdollistamaan äitien hyvinvointi myös lapsiarjen keskellä.

Kuvaus

Äiti-vauva tunnit on luotu mahdollistamaan äitien hyvinvointi myös lapsiarjen keskellä. Tunnilla äiti pääsee treenaamaan omalla tasollaan ohjatusti ja tehokkaasti niin, että lapsi on mukana. Näillä tunneilla valmentajalla on äitiysliikunnan koulutus, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun, vaikka synnytyksestä olisikin vasta vähän aikaa. Tunneilla huomioidaan äidin mahdolliset erityistarpeet ja rajoitteet synnytyksen jälkeen. Tunneille voi osallistua 3kk-3v lapsen kanssa. Lapsi on aina vanhemman vastuulla, vaikka ohjaaja auttaakin tarvittaessa lapsen kanssa. Tunneilla teemme monipuolisia treenejä, joissa yhdistyy niin liikkuvuus, lihaksen hermotuskyky, voima, kuin kestävyyskin. Tunnit sopivat kaiken tasoisille liikkujille ja tukevat lapsiperhearkea. Treenejä skaalataan oman kuntotason mukaan ja liikkeistä löytyy aina eri variaatioita taso 1-taso 3. Tunneille saa saapua lapsen kanssa tai ilman. Olemme jakaneet tunnit 1 ja 2-tason treeneihin. 1 taso sopii hyvin heille, joilla synnytyksestä on vähemmän aikaa/heille, jotka aloittavat taas liikkumisen. 2-taso on suunnattu heille, jotka ovat treenanneet säännöllisemmin ja palautuminen synnytyksestä on jo hyvällä tasolla.

Suosittelemme jokaiselle äidille jälkitarkastuksen lisäksi äitiysfysioterapeutin käyntiä ennen kovemman harjoittelun aloittamista. Neuvomme mielellämme lisää ja annamme suosituksia äitiysfysioterapeuteista!

Tälle tunnille voit osallistua myös raskaana ollessasi. Valmentaja ottaa huomioon raskausajan erityistarpeet ja rajoitteet, sekä mahdolliset yksilölliset tarpeet.

Tuntitarjonta sijoittuu aamupäiviin, mutta meiltä löytyy tuntitarjontaa myös heille, jotka ovat palanneet työelämään ja treenit sijoittuvat iltoihin.

Viikonloppuisin koko perhe voi liikkua yhdessä, sillä perhetunneille voit saapua vaikka molemmat vanhemmat.

Aikataulu

TIISTAI

10:00 - 11:00 (2 taso)

11.15 - 12.15 (1 taso)

KESKIVIIKKO

17:00 - 18:00 (1 ja 2 taso)

TORSTAI

10:00 - 11:00 (2 taso)

PERJANTAI

10:00 - 11:00 (1 ja 2 taso)

Clock - Gymfit X Webflow Template
KESTO: 
60
 minuuttia
Flame Icon - Gymfit X Webflow Template
INTENSITEETTI: 
Alhainen
Graph Icon - Gymfit X Webflow Template
TAITOTASO: 
Aloittelija
Calendar Icon - Gymfit X Webflow Template
AJANKOHTA: 
TI, KE, TO, PE